El tiempo entre costuras - María Dueñas

Ik kreeg deze Spaanse boekentip van Ans: El tiempo entre costuras van María Dueñas. Ik heb het boek nog niet gelezen, maar wil deze tip wel alvast met je delen, want het schijnt een erg meeslepend verhaal te zijn.

De roman gaat over het leven van de naaister, en later spionne, Sira Quiroga. Het verhaal speelt zich af in Marokko en Madrid tijdens de jaren 30 en de Tweede Wereldoorlog.

Kijk voor meer achtergrondinformatie en foto's uit de beschreven tijd ook eens op deze website. Het verhaal is onlangs ook verfilmd als tv-serie. Op de website van Antena3 vind je daar meer info over. En hier kun je alvast een voorproefje bekijken:


Más vídeos en Antena3


Wil je nog meer weten over dit boek of María Dueñas? Dan heb ik hier ook nog een artikel met een interview met María Dueñas voor je.

Het Spaanse boek kun je o.a. kopen bij Bol.com. Voor degenen die nog niet zo ver gevorderd zijn in de Spaanse taal heb ik ook de Nederlandse versie (getiteld Het geluid van de nacht) toegevoegd:


Reacties

 1. Ik heb El tiempo entre costuras gelezen in Spaans 10de jaar aan het SNT Brugge. Het is een bestseller. Wanneer wordt de serie op Antena 3 uitgezonden?
  roland.van.kerschaver@skynet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb El tiempo entre costuras gelezen in Spaans 10de jaar aan het SNT Brugge. Het is een bestseller. Wanneer wordt de serie op Antena 3 uitgezonden?
  roland.van.kerschaver@skynet.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Roland, ik kan het je helaas niet vertellen. Ik kan het nergens vinden. Is er misschien iemand anders die het weet? Plaats dan aub even een reactie!

   Verwijderen
 3. De serie is vorig jaar in Spanje op tv geweest (Antena 3)
  Soms kan je serie van Antenna 3 tegen betaling terug kijken.
  Ik probeer hem free on line te vinden maar dat is onmogelijk tot nu toe. Mocht iemand een tip hebben hoorik dat graag.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Spaanse verhaaltjes voor kinderen

Mijn favoriete website met Spaanse gedichten

Handige Spaanse zinnen als je verliefd bent

Spaanse Liefdeszinnen II

Spaanse werkwoorden - Poner en Ponerse