Spaans leren in Spanje of Latijns-Amerika

Wat vind je van taalreizen? Je leert de Spaanse taal natuurlijk het beste in een Spaanstalig land. Je studeert Spaans en na je Spaanse lessen hoor je om je heen ook de hele dag Spaans. In korte tijd leer je dag écht goed Spaans.

Don Quijote biedt heel erg leuke taalreizen aan naar Spanje, Mexico, Peru, Costa Rica, Argentinië en diverse andere Latijns-Amerikaanse landen. En ze bieden allerlei mogelijkheden: individuele lessen, intensief Spaans, Spaanse conversatielessen, gecombineerd met werken in Spanje of met een kookcursus, zomerkamp voor kinderen die Spaans willen leren, etc. Teveel om op te noemen...

Heb je interesse in zo'n Spaanse taalreis? Of wil je tijdens je vakantie Spaans leren? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Don Quijote!


Learn Spanish in Spain

Reacties

 1. Ik heb één keer een taalreis gedaan en heb er enorm van genoten. De lessen met mensen uit alle streken van de wereld, uitstapjes, mooie stad. Het zal dus niet bij die ene keer blijven van de zomer weer en dan... 2 weken!!!!
  Groetjes
  Mar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spaans lessen volgen in zo'n vakantiesfeer lijkt mij inderdaad veel leuker dan 'normale' lessen. Je geniet van het mooie weer, lekker eten, uitstapjes. Zo leer je de cultuur ook beter kennen. Zeker in 2 weken, wat een heerlijk vooruitzicht!!

  Hartelijke groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad Petra, het is niet zo saai alleen maar in de boeken zitten. In de praktijk leer je ook hoe je moet communiceren en hoe de cultuur in elkaar zit.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Korte Spaanse verhalen

Spaanse Liefdeszinnen II

Mijn favoriete website met Spaanse gedichten

Handige Spaanse zinnen als je verliefd bent