La piel que habito

Ik ben een beetje laat met dit nieuws, want de film heeft al in de bioscoop gedraaid. Maar goed, je kunt 'm altijd nog op dvd bekijken natuurlijk. Ik heb het over de nieuwste film van Pedro Almodóvar.

Het is een zwarte thriller met een complex verhaal (gebaseerd op de roman Tarantula van Thierry Jonquet). De film draait om een plastisch chirurg (gespeeld door Antonio Banderas), die een jonge vrouw (Elena Anaya) gevangen houdt in zijn huis. De chirurg experimenteert met huidtransplantatie om de ideale huid te creëren. Als met carnaval een man het huis binnendringt, vallen de maskers af en is niets wat het lijkt.

Bekijk hier de trailer:




Het lijkt mij een spannende film, maar de kritieken zijn wisselend. Heb jij 'm al gezien? Laat me dan aub weten wat je er van vindt! Ik wil 'm binnenkort huren.

Reacties

  1. Hallo Petra,

    Ik heb de film onlangs gezien. Ik vond het een spannende en verrassende film, mede omdat het einde niet is wat ik verwachtte.

    Hartegroet,
    Miranda Anderson

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Miranda,

      Dat klinkt goed. Ik heb de film nog niet gehuurd, maar ga dat nu zeker doen. Bedankt voor je reactie!

      Hartelijke groet,
      Petra

      Verwijderen
  2. Ik heb de film inmiddels gezien en ik kan 'm zeker aanraden. De film begint een beetje sloom of raar, maar al snel wordt het een erg spannend en intrigerend verhaal. En verrassend. Meer ga ik ook niet verklappen, je moet 'm zelf zien!

    Groet, Petra

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Spaanse verhaaltjes voor kinderen

Handige Spaanse zinnen als je verliefd bent

Subjuntivo Oefeningen

Spaanse Liefdeszinnen II

Spaanse teksten lezen