Blog op laag pitje

Niet zo'n leuk nieuws vandaag, maar ik ga deze spaans blog de komende tijd op een laag pitje zetten. Ik heb het veel te druk met het opzetten van google adwords campagnes en ik merk dat deze blog een te grote last op mijn schouders begint te worden.

Ik ga stoppen met het woord van de week én met het actief zoeken naar leuk materiaal en interessante websites. Maar.... ik ga niet stoppen met spaans leren. Dus treur niet, als ik een interessante website tegenkom (tijdens de spaans lessen of het maken van mijn huiswerk), dan zal ik die zeker met je delen op deze blog. 

En mocht jij een leuke website gevonden hebben, plaats gerust een reactie of stuur me een e-mail. Want ik blijf het fijn vinden als, wij spaans-cursisten, elkaar op deze manier kunnen motiveren en helpen!!

Reacties

 1. ik kan het me perfect voorstellen dat er veel tijd kruipt in het onderhouden van een blog ! ( ik vind amper de tijd om er één te volgen !!! )
  Dus ik begrijp je beslissing , ook al vind ik het spijtig natuurlijk ! Maar ik heb ook nog veel aan al je oude geplaatste materiaal, ik heb nog steeds niet alles gelezen, dus ben nog wel even zoet hoor ...
  Bij deze nog steeds bedankt !!! En veel succes met het andere .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je Marijke. En ik ga niet helemaal stoppen hoor, maar het zal wel een stuk minder worden dan voorheen. En je hebt gelijk, er staat nog materiaal genoeg, waar je echt een hele tijd mee vooruit kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Petra,

  Kan je beslissing helemaal begrijpen en we kunnen nog een tijdje vooruit.

  zal je blog blijven volgen en misschien heb ik af en toe nog een tip. die de moeite waard is

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met je werk!

  Groetjes
  Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Maria @Margreet Bedankt voor jullie lieve reacties. En tips blijven welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Petra,

  Jammer dat je er niet meer zoveel tijd voor kunt vrij maken maar wel begrijpelijk.!!

  Je blog is fantastisch en merk je enthousiasme voor de spaanse taal. Spaans volg ik nu 2 jaar (1x per week les)en ga jaar 3 ook volgen eind september. Het is pittig, zeker op m'n leeftijd naast m'n fullt-time baan.(ga richting de vijftig.) Heb veel aan je tips gehad en hoop het aankomende jaar ook nog.

  Succes en nogmaals bedankt!!
  Almere

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @anoniem uit almere
  Fijn om te horen dat je veel aan deze blog hebt. Weer een extra reden om toch door te blijven gaan, al is het dan in wat mindere mate. Bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Korte Spaanse verhalen

Spaanse Liefdeszinnen II

Mijn favoriete website met Spaanse gedichten

Handige Spaanse zinnen als je verliefd bent