Tecla: spaans tijdschrift met oefeningen

Hou je vast. Ik heb weer een fantastische website gevonden (dankzij een tip van Elly) met héééél erg veel Spaanse leer-, lees- en oefenstof. Het online tijdschrift Tecla bevat spaanse teksten én bijbehorende oefeningen. En dat voor 3 niveaus: A, B en C. Speciaal bedoeld voor onderwijzers en studenten van de Spaanse taal.

Op de website kun je ook de oude nummers van het tijdschrift (tot 2005) terugvinden. Je hoeft je dus voorlopig niet te vervelen ;-) Ik ga vanaf nu elke week één spaanse tekst van deze website lezen en de bijbehorende oefeningen maken. Doe je mee?

Reacties

 1. Ik doe mee!!! Dit is echt weer een fantastische site met zeer interessante onderwerpen.
  Bij mij zal de frequentie wel iets lager liggen dan één tekst per week, maar alle beetjes helpen hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Marijke Hartstikke leuk. Ik heb inmiddels al één tekst af (juni 2010 over Yucatan, A-niveau) en ik ga nu verder met de tekst over El Dorado (B-niveau, juni 2010). En het gaat sneller dan je denkt. Dus gewoon doen! Met welke tekst begin je?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Das grappig, ik heb ook net die tekst van Yucatan afgeprint want dat is de volgende die ik ga maken zodra ik tijd heb. Ik heb de tekst van april '11 reeds gemaakt, over Mario Vargas Llosa, nivel A, en was zo fier op mezelf dat dat zo goed ging! Het was zeer leuk om te doen, maar ik durf nog niet naar nivel B omdat ik vrees dat ik dan misschien teleurgesteld ga zijn, laat ik eerst nog maar wat A-kes doen, en fier zijn op mezelf, haha !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Marijke Haha, ik begon ook al op A-niveau vanwege dat goede gevoel: eventjes trots zijn op mezelf. Maar ik ben altijd ongeduldig. Als A-niveau goed gaat, dan snel naar B-niveau. En daar ben ik nu blijven steken. Ben nog niet klaar met de El Dorado-tekst...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Korte Spaanse verhalen

Spaanse Liefdeszinnen II

Mijn favoriete website met Spaanse gedichten

Handige Spaanse zinnen als je verliefd bent