Hulp nodig! Ben je bekend met deze site?

Een medecursist heeft me een link doorgestuurd naar een mooie website, waar je online gratis films kunt bekijken (ook spaanstalige). Fantastisch natuurlijk, maar zij kent de website zelf niet en ik ben altijd voorzichtig met onbekende websites, met veel reclame en waar je ook nog iets gratis krijgt. Het zou kunnen dat zo'n site je computer infecteert met een virus. Omdat mijn computer mijn business is, ben ik er extreem voorzichtig mee.

Misschien een beetje te overdreven, maar vandaar mijn vraag aan jou: ken jij de website cinetube.es? Heb je er al eens films bekeken? En heb je er geen problemen door gekregen? Laat het me aub even weten, want als er niets mis mee is, is het natuurlijk een zéér interessante website.

Reacties

 1. Leuke site idd!
  Zo heb je er meer van online.
  Het is Legaal, alleen dowloaden en verspreiden van het materiaal is weer verboden.
  Alleen kan het zijn dat de kawliteit van de films tegenvallen omdat dit meestal "cam" versies zijn. Maar om spaans te leren kan dit zeker!:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Mario Bedankt voor je reactie! Toch een interessante site dus om spaans te leren. Ik ga er van uit dat de makers van de website dan vooral willen verdienen aan de reclame-inkomsten. En dat lijkt mij niet zo'n probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke blog! Ik geef zelf Spaanse les en kwam hier terecht voor lesmateriaal (en natuurlijk ook om zelf nog te leren). Ik kijk regelmatig op cinetube en heb nooit problemen gehad. Ken je ook seriesyonkis.com? Hierop staan talloze films, series en documentaires in het Spaans!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @EVE Cinetube lijkt inderdaad een veilige website te zijn. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen en geen enkele negatieve. Bedankt voor de handige tip over seriesyonkis.com. Ziet er heel erg goed uit. Ik zal er binnenkort een bericht over plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Spaanse verhaaltjes voor kinderen

Mijn favoriete website met Spaanse gedichten

Handige Spaanse zinnen als je verliefd bent

Spaanse Liefdeszinnen II

Spaanse werkwoorden - Poner en Ponerse