Spaanse zondag tijdens Utrecht Uitfeest

Gisteren kreeg ik een email van Nathalie van Instituto Cervantes. Zij vroeg mij om je te attenderen op het Utrecht Uitfeest, de opening van het Utrechtse culturele seizoen. Leuke tip! Dus bij alle informatie over de 'Spaanse activiteiten':

Instituto Cervantes sluit zich aan bij dit grote culturele feest met een leuk en afwisselend programma voor jong én oud. Er worden gratis demonstratielessen Spaans gegeven, er is een poppentheater, eten, drinken, spelletjes, muziek, dans en je kunt een cursus Spaans winnen! Kom dus 12 september naar het Domplein in Utrecht en geniet van een Spaanse zondag!

Enkele hoogtepunten van het programma:
  • Cenicienta - Assepoester
    Poppentheater: kinderen kunnen kennis maken met een nieuwe variant van het sprookje Assepoester, dat zich afspeelt in de tijd van de beroemde Spaanse schilder Velázquez.
  • Tú Gardenias
    Boleros van José Angel Vera: de voetjes gaan van de vloer op het Domplein op de maat van de bolero, een muziekvorm die is ontstaan in Cuba en die nu in heel Latijs-Amerika populair is.
  • Freshlatino
    Video-installatie: kom alvast een kijkje nemen naar dit project van Ibero-amerikaanse architecten wiens werk zich bevindt op het snijvlak van architectuur, kunst en performance. Na Utrecht Uitfeest is deze installatie nog te bewonderen tot en met 24 september.
Datum: Zondag 12 september, 11.00-17.30 uur
Locatie: Instituto Cervantes, Domplein 3, Utrecht
Toegang: gratis
Meer informatie: over het programma van Instituto Cervantes en over het Uitfeest.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Korte Spaanse verhalen

Spaanse Liefdeszinnen II

Mijn favoriete website met Spaanse gedichten

Handige Spaanse zinnen als je verliefd bent

Spaanse verhaaltjes voor kinderen