Rosario Flores - Muziektip van Marijke

Marijke heeft me beloofd af en toe wat muziektips te sturen. Heel fijn, want stiekem gaat er toch behoorlijk wat tijd in deze blog zitten. 

Een van haar tips is het nummer 'Cómo quieres te quiera' van 'Rosario Flores', een Spaanse zangeres en actrice (je kent haar misschien van Habla con ella).Een mooie meid, met een mooie stem. Ik heb nog even een paar andere nummers van haar beluisterd en het nummer 'No dudaría' vind ik ook erg mooi! Marijke, bedankt voor deze prachtige tip!

Reacties

 1. Graag gedaan Petra, en ik wist zelfs niet dat zij die actrice van Habla Con Ella was !!! Al had ik dat wel moeten weten want ze heeft een echte "karakterkop" hé, maar het is ook weer enige tijd geleden dat ik de film gezien heb. Toch leuk om zo'n weetjes uit te wisselen!
  En ik heb bij deze het liedje "Estoy aquí solita" van haar leren kennen en vind dat ook heel leuk ... wat is dat internet toch een oneindige bron van info !
  groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Marijke Mee eens! Internet is een oneindige bron van info en ook ontzettend leuk. Daarom heb ik ook van internet marketing mijn vak gemaakt!

  Hartelijke groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Korte Spaanse verhalen

Spaanse Liefdeszinnen II

Mijn favoriete website met Spaanse gedichten

Handige Spaanse zinnen als je verliefd bent

Spaanse verhaaltjes voor kinderen