Pippi Calzaslargas

Ook een leuke manier om Spaans te leren: bekijk je favoriete jeugdserie in het Spaans. Voor mij is dat Pippi Langkous, oftewel Pippi Calzaslargas in het Spaans.

Ik vind het sowieso al leuk om deze kinderserie elk jaar met de kerst weer in het Nederlands te zien, maar in het Spaans is natuurlijk méér verantwoord. "Nee hoor, ik kijk alleen maar om Spaans te leren" is altijd een goed excuus ;-)

Dus, kijk en geniet!Heb jij een favoriete kinderserie die je in het Spaans kunt bekijken? Laat het me weten!

Reacties

 1. Ja, Pippi was ook mijn favoriet en ik was ook gek op Nils Holgersson en Emil van de Hazelhoeve. Het taaltje vond ik ook prachtig!
  Nils Holgersson is te bewonderen op www.antena3.com, waar ook andere kinderfavorieten te zien zijn zoals Maya de bij.
  Groetjes Mar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, 'la obeja maya' brengt ook weer jeugdherinneringen terug. Bedankt voor de tip van www.antena3.com. Leuke website waar je weer uren op door kunt brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha elke keer als ik op je blog kom zijn er dingen die ik MOET opschrijven omdat ik het niet wil vergeten. Nu weer Pippi Langkous. Pippi was ook mijn favoriet! Door jou ben ik verslaafd aan Españoles en el mundo, en nu ook Pippi.

  Je blog is echt super leuk!

  Liefs Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Sandra, fijn om te horen dat je op mijn blog nuttige dingen tegenkomt! Voor mij was het ooit de reden om te beginnen met deze blog. Door alle leuke en leerzame dingen op deze blog te verzamelen, heb ik ze altijd bij de hand, waar ook ter wereld.
  Hartelijke groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartelijk dank ! leerzaam

  Els

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Korte Spaanse verhalen

Spaanse Liefdeszinnen II

Mijn favoriete website met Spaanse gedichten

Handige Spaanse zinnen als je verliefd bent